Blijf op de hoogte en abonneer op mijn nieuwsbrief.
Zapisz Zapisz

Mag ik je verhaal?

Posted on No tags

In 2008 schokte de kredietcrisis de wereldeconomie. Dit jaar doet het Covid-19-virus hetzelfde. Voor mijn volgende boek zoek ik jouw (anonieme) verhaal over de kredietcrisis van 2008. Het doel is dat anderen er goede raad of inspiratie uit kunnen putten om de aanstaande (en alle volgende recessies) financieel heelhuids door te komen.

  • Wat is je vanaf 2008 financieel overkomen?
  • Of hoe kwam het dat je je toen financieel hebt gered?
  • Wat raad je mensen aan die door de Corona-crisis financieel klem komen te zitten?

Mail naar info@ericaverdegaal.nl. Dank je wel!

Privacy verklaring

Ik laat je verhaal aan niemand lezen, tenzij jij vooraf toestemming hebt gegeven. Ook zal ik altijd vooraf toestemming aan je vragen om een geredigeerde tekst te publiceren. Het is ook aan jou of ik je verhaal anoniem of juist met vermelding van je naam mag gebruiken.

Als dank stuur ik je hierbij een extra lange nieuwsbrief met artikelen die gezond zijn voor je geldzaken.  Dank je wel!