Met kortingcode ‘crisis’ betaal je tijdens de lockdown geen verzendkosten, ongeacht wat je op mijn website bestelt. Klik hier voor het boek: Crisis. Wat te doen? Van rood naar groen.

Als je naast het boek ook de crisis(scheur)kalender 2021 bestelt, dan krijg je de kalender met 70 procent korting. Klik hier voor de aanbieding

Meer over dit boek:

Veroorzaakt de coronapandemie een economische crisis? Niemand weet het nog zeker. Want elke crisis komt per definitie uit onverwachte hoek. Pas als het zover is, zien we wat er fout ging en slaat de angst toe. Kom ik nog rond? Hou ik mijn baan? Wat gaan de aandelen- en huizenprijzen doen? Relax. Tijdig ingrijpen, zorgt dat geen enkele crisis jou financieel op de knieën krijgt. Dit hulp- en werkboek helpt daarbij. Eerst gaat de thermometer in je geldzaken. Via een (online)test krijg je code rood, geel of groen, met gouden tips voor wat je moet doen. Ook ga je een geldcrisis oefenen. Dan ben je praktisch voorbereid. De vele inspirerende ervaringsverhalen zorgen dat je elke crisis ook emotioneel overleeft. Het boek maakt crisisimmuniteit bereikbaar voor iedereen, of je nu een zzp’er, vaste of flexwerker, babyboomer, klein- of grootverdiener bent.