Iedereen kan onnodig veel geld verspelen door typisch menselijke denkfouten. Ken je bijvoorbeeld het gokkersbedrog, het Ikea-effect, geldillusie of de hedonistische tredmolen? Deze en honderden andere wetenschappelijk bewezen valkuilen kosten je veel geld, zonder dat je het door hebt. En dat is logisch. Onze digitale consumptiemaatschappij is verwarrend en complex, en aanbieders zitten je 24/7 als hyena’s op de hielen. Daardoor kun je – ongeacht je IQ – de mist ingaan bij beleggen, het kopen van een huis, het onderhandelen over je salaris, sparen voor later, shoppen en alle andere activiteiten met financiële consequenties.

Daarom kom ik met een nieuw boek dat jou heel veel voordeel gaat opleveren. Het heet ‘Geld speelt geen rol’ en is een soort anti-raketwapen tegen alle onwenselijke informatie die in dit tijdperk dagelijks op je wordt afgevuurd, waardoor je weer zélf gaat bepalen wat je doet met je geld.

Door ‘Geld speelt geen rol’ oordeel en beslis je scherper, laat je je geen oren meer aannaaien, ga je moeiteloos meer verdienen, beter beleggen, verstandiger plannen, slimmer kopen, en veel relaxter en rijker leven. Je wordt als het ware heer en meester over je eigen geld. Zodat je net als miljonairs luchtig en zelfverzekerd kunt zeggen: ‘Ach, geld speelt geen rol.’

‘Geld speelt geen rol’ verschijnt in oktober. Als je het nu vast bestelt, krijg je het in oktober, direct na publicatie, gesigneerd thuisgestuurd. Klik hier voor meer informatie en bestellen.

Of deel dit bericht! Vast heel erg bedankt!