Erica werkt regelmatig mee aan radio- en televisieprogramma’s zoals BNR Nieuwsradio, NPO1-radioprogramma Stax & Toine, RadarRadio, en de televisieprogramma’s Tijd voor Max, consumentenprogramma Radar of WNL op Zondag. Met het televisieprogramma NTR Academie maakte ze in 2014 een uitzending met tips over geld en geluk: Geld maakt wel gelukkig….

Raak niet in paniek bij negatieve spaarrente – WNL op Zondag

Tips: Wat te doen met je spaargeld?

De spaarrente is historisch laag. Hoe haal je toch heél gelukkig! optimale uit je spaargeld? En wat moet je beslist niet met je spaargeld doen? Daarover geeft Erica tips in een interview voor Radar van AVROTROS.

Geld maakt wel gelukkig!

Hoe kom ik af van mijn zelf verrijkende bank?


Op 4 april 2015 praatte ik in televisieprogramma Kassa over overstappen naar een andere bank.

Assurantie Magazine: “Ik schrijf vanuit de visie van de consument”

Interview met mij in Assurantie Magazine van augustus 2014 over de financiële consument, tussenpersonen en de toekomst van de adviesbranche.

Erica bij Pauw & Witteman over  financieel advies op 26 januari 2009Modellen zijn onmisbaar geworden om globale voorspellingen te kunnen doen over wat de toekomst brengt. Maar wat moet je ermee als individu? Koop je een huis, ook als de voorspellingen je vertellen dat de huizenprijs over een jaar daalt? Laat modellen links liggen, is het advies van econoom Erica Verdegaal in het WNL-programma Stand van Nederland: Generatie Next.