Op 24 oktober 2023 mocht ik mijn nieuwe boek ‘Geld speelt geen rol’ aanbieden aan de directeur van de Consumentenbond Sandra Molenaar!

Een logische keus voor mij. Want de Consumentenbond is er voor consumenten. En die consumenten worden steeds meer bespeeld met gehaaide marketingtrucs waar geen mens weerstand aan kan bieden. Dat verklaart waarom je op een zonnige dag thuiskomt met een idiote miskoop, je op precies het verkeerde moment aandelen of een huis kan kopen of je laat tillen door een oplichter.

Mijn boek ‘Geld speelt geen rol’ maakt je even slim als degenen die jou via psychologische trucs geld aftroggelen. Het is een soort anti-raketwapen tegen alle onwenselijke informatie die in dit tijdperk dagelijks op je wordt afgevuurd, waardoor je weer zélf gaat bepalen wat je doet met je geld.

Je gaat snappen hoe en waar misvattingen ontstaan. Maar ook met welke gouden tips en trucs je haarscherp oordeelt en beslist, dure missers uit de weg gaat en moeiteloos geld overhoudt. Zo ga je, zonder ingewikkeld rekenwerk, meer verdienen, beter beleggen, verstandiger beslissen en plannen, slimmer kopen, en veel relaxter leven. Je wordt als het ware heer en meester over je eigen geld. En dan kun je, net als miljonairs, luchtig en zelfverzekerd zeggen: ‘Ach, geld speelt geen rol.’

Je maakt me natuurlijk heel blij als je dit filmpje of deze post wilt delen. Dank je wel!

Erica xxx