Soms lijkt het wel of het leven aan elkaar hangt van crises. We hadden de coronacrisis. En nu zitten we door de hogere gasprijzen met een kostencrisis, want de prijzen blijven maar stijgen. Een flinke groep Nederlanders baart dat zorgen. Kom ik met deze inflatie straks nog rond? Wat gaan de aandelen- en huizenprijzen doen? Verdien ik genoeg met mijn baan? Relax. Samen met Marieke Henselmans schreef ik ‘Crisis! Wat te doen? Van rood naar groen’. Dit hulp- en werkboek gaat je met visie, creativiteit, nieuwe inzichten, praktische oefeningen en humor door elke (kosten)crisis slepen. Eerst gaat de thermometer in je geldzaken, en krijg je code rood, geel of groen, met gouden tips voor wat je moet doen. Ook ga je een geldcrisis oefenen, want het is nu al zeker dat er ooit weer een nieuw soort crisis voor je deur staat. Met ons boek ben je daarop voorbereid. Vele inspirerende ervaringsverhalen zorgen dat je een (kosten)crisis ook emotioneel overleeft. En de volgende. Of je nu een zzp’er, vast- of flexwerker, babyboomer, klein- of grootverdiener bent.

Je kunt Crisis! Wat te doen? op deze website bestellen.