Sinds 1994 schrijf en spreek ik over alles wat de mens doet met geld én over wat geld doet met de mens. Ik schrijf een wekelijkse column voor het Financieele Dagblad. Verder zijn en waren mijn opdrachtgevers: NRC, NRC Next, radartv.nl, Margriet, Opzij, Libelle, Nederlands Dagblad, ZIN, J&M, DNB, NTR, Reformatorisch Dagblad, Leeuwarder Courant, Geldgids, De Financiele Consument, Fiscalert, De Volkskrant, Aaneen, Genoeg, Plus, Terdege, Ensquire, Management Team en Intermediair.

Ik geef lezingen en werk regelmatig mee aan radio- en televisieprogramma’s zoals BNR Nieuwsradio, NPO1-radioprogramma Stax & Toine, televisieprogramma Radar, RadarRadio, Radio 1 en 2 en WNL op Zondag. Met het televisieprogramma NTR Academie maakte ik in 2014 een uitzending met tips over geld en geluk: Geld maakt wel gelukkig…. Tot nu toe schreef ik zestien boeken over geldzaken.

Ik ben bereikbaar op info@ericaverdegaal.nl 

‘Voor echt objectieve informatie over geldzaken kun je beter Geld & Gezin van Erica Verdegaal lezen.’ – Algemeen dagblad

‘Wie een beetje last heeft van financieel analfabetisme hoeft niet bang te zijn. Verdegaal schrijft vlot, vrolijk en begrijpelijk.’ – Algemeen Dagblad

‘Je krijgt handige tips in gewone mensentaal. Kortom: een handige en complete geldgids.’ – Ouders van Nu

 Reacties van lezers:

Erica Verdegaal, dat is een kanjer. Een licht in de duisternis. Een Wijze uit het Westen. Iedereen die wil gaan sparen of beleggen: neme haar informatie tot u. Lees haar artikelen en koop haar boeken. Schaf aan en word wijs.

Over geld denken mensen niet graag na. Maar als er in mijn hoofd een financieel probleem opdoemt, denk ik meteen aan Erica en dat zij het kan oplossen!

Out-of-the-box-durfal en niet bang om de vinger op taboes te leggen. Presenteert dat met passie.

Erica heeft een frisse kijk op geldzaken en gaat niet mee met de mainstream.

Ik zeg al jaren dat Erica Verdegaal minister-president moet worden. She’s the only one to do the job correctly. Zo niet, dan graag minister van Financiën.

Van Erica leerde ik fijn te leven met alleen AOW.

Ik volg de publicaties van Erica al jaren. Zij is mijn leidraad geweest in financiële kwesties en is dat inmiddels ook voor mijn volwassen dochters.

Hiel belangryk om goed finânsjes advys te krijen fan in saakkundige frou.

Klare heldere spierballentaal. Absolute kanjer!

Geweldige columnschrijfster. Heerlijk down to earth!